• Vrijwilligers

  Vanuit het bestuur werken we dagelijks om de professionaliteit binnen onze werking en de kwaliteit binnen onze club te verhogen.  We investeren voorturend in onze infrastructuur, in opleidingen voor onze trainers en coaches, en in programma's om het niveau van onze scheidsrechters te verhogen.  

  Daarnaast organiseren we ook verscheidene evenementen per seizoen.  Denk maar aan onze super sundays, de paasstage, het Hockey Festival Tornooi, de Hockey Fridaysde zomerstages, etc., ...  

  Enerzijds willen we met deze evenementen onze mooie club bruisend en levend houden.  Anderzijds willen we met deze evenementen ook onze clubkas spijzen, zodat we als club meer ruimte hebben om verder te investeren en te (blijven) groeien. 

  Om deze evenementen te kunnen organiseren, moeten we rekenen op de hulp van vrijwilligers.  En elke vorm van hulp is welkom.  Ben je een organisatietalent, ben je administratief sterk, of steek je liever een echte hand uit de mouwen?  Bij elk evenement is het takenpakket weer anders, dus werkelijk alle hulp is een meerwaarde en levert een waardevolle bijdrage aan de club. 

  Wil jij jouw club letterlijk en figuurlijk een handje helpen, schrijf je dan hier in als vrijwilliger.  Een plaats op de vrijwillgerslijst betekent dat we jou als eerste, en altijd vrijblijvend, uitnodigen indien er een evenement aankomt.   Je ontvangt bij de start van het seizoen een overzicht van de (geplande) data van de verschillende evenementen, zodat je daar rekening mee kan houden in je agenda. 

  Een inschrijving als vrijwilliger betekent voor ons een engagement, maar geen verplichting! Met andere woorden, je kan altijd een evenement overslaan wanneer het jou niet goed uitkomt.  

  Te weten: een plaats op de vrijwilligerslijst betekent ook een plaats aan de tafel van onze jaarlijkse vrijwilligersbarbeque. Dit is onze manier om alle vrijwilligers op het einde van elk seizoen in de bloemetjes te zetten, en te bedanken voor hun inzet! 

  We hopen alvast dat we jou snel in ons team van vrijwilligers mogen verwelkomen! 

  Tot snel!