• Voorbereiding Seizoen 2020-2021

 • Om het seizoen 2020-2021 goed te starten hebben we een voorbereidingsprogramma op poten gezet. We werken samen met Activate Performance (Daan Deckx) om onze leden fysiek klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Deelnemers krijgen telkens 1u fysieke training en aansluitend 1u technische hockeytraining. De voorbereiding start op 3 augustus, loopt door tot 28 augustus en geldt als aanvulling op de reguliere trainingen.  Dit betekent dat de reguliere trainingen ook plaatsvinden zoals voorzien!

  Om de kwaliteit van de trainingen hoog te houden, is er bewust gekozen voor een beperkt aantal deelnemers per groep.  We zijn als club aangenaam verrast door de grote interesse in dit programma. We hebben ervoor gezorgd dat alle ingeschreven leden kunnen deelnemen aan het extra trainingsprogramma!! We hebben de trainingen daarom opgesplitst in 5 groepen:

  Groep 1: U10G-U14G: +/- 25 deelnemers 

  Groep 2: U10B-U14B: +/- 25 deelnemers 

  Groep 3: U16G-U19G: +/- 25 deelnemers

  Groep 4: U16B-U19B: +/- 25 deelnemers

  Groep 5: Heren, Dames & Trimmers: +/- 25 deelnemers

  Het voorbereidingsprogramma is aangepast aan het leeftijdsniveau van de deelnemers.  

  Het trainingsschema voor de verschillende groepen vind je onderaan deze pagina, of kan je hier bekijken in pdf-formaat.  

  Hier vind je ook nog de link naar het filmpje waarin Daan jullie zelf uitnodigt om deel te nemen! 

  Veel plezier!

  OPGELET ** UPDATE COVID19

  De richtlijnen inzake COVID19 binnen de provincie Antwerpen hebben ook een impact op de hockeysport. Wij volgen de richtlijnen stipt op, en van zodra er definitieve eenduidigheid is over de verstrengde maatregelen, communiceren wij deze door naar onze leden.

  Tot nader order gaan de trainingen in het voorbereidingsprogramma, alsook de reguliere trainingen voor alle spelers jonger dan 18 jaar, gewoon door, zij het met inachtname van de geldende regels voor publiek (mondmaskers, social distancing, etc., ...).

  Activiteiten (wedstrijden, trainingen, stages, etc., ...) voor volwassenen (18+) zijn tot nader order opgeschort, en zullen niet doorgaan. Dit betekent dat het voorbereidingsprogramma voor groep 5 (Heren, dames en trimmers) niet zal doorgaan.  

  Eventuele wijzigingen in de maatregelenen worden hier opgevolgd en vermeld!