• ** Update ** Uitrol COVID19-sportprotocol (01.02.2021)

 • Hieronder lees je de laatste beslissingen van de verschillende instanties, met betrekking tot het beoefenen van onze geliefde sport.  

  Onderstaande maatregelen gaan in vanaf maandag 1 februari 2021. 

  Leeftijdscategorie U12 en jonger

  Voor deze leeftijdscategorie waren de trainingen al opnieuw opgestart.  Deze blijven ook doorlopen, maar volgen tot nader order het trainingsschema onderaan deze pagina.

  De hockeybond heeft ondertussen beslist om de competitie voor deze leeftijdsgroep niet te laten doorgaan.  Er zullen dus geen wedstrijden gespeeld worden.  

  Leeftijdscategorie U14 tot en met (!!) U19

  Voor de leeftijdscategorie van spelers ouder dan 12 jaar (cat. U14 en hoger), was al beslist dat er activiteiten mogen plaatsvinden op de infrastructuur van de club.  Deze maatregelen zijn versoepeld!

  In de buitenlucht mogen nu tot max. 10 personen in één groep (bubbel) samenkomen om de hockeysport te beoefenen, waarbij contact niet toegestaan is, en een afstand van 1,5 meter te allen tijde bewaard moet blijven. Een hockeyveld wordt in 4 kwarten opgesplitst, waardoor tot 40 spelers/speelsters tezelfdertijd op 1 veld kunnen hockeyen.  

  Een nieuw trainingsschema vind je terug onderaan deze pagina.  Trainingen worden begeleid door een trainer, toegewezen aan een bubbel. 

  Wedstrijden in deze leeftijdscategorie zullen tot nader order niet doorgaan.  

  Leeftijdscategorie volwassenen

  Voor de volwassenen (Heren & Dames) gelden de regels zoals voor de jeugd (geen contact, 1,5 meter afstand) maar zijn slechts 4 personen per bubbel toegestaan. Deze trainingen zullen ook plaatsvinden volgens het onderstaande schema! 

  Voor onze G-Hockey kunnen we helaas tot nader order geen trainingen organiseren.

  VERDERE OPVOLGING EN BERICHTGEVING

  We weten dat jullie met argusogen de maatregelen m.b.t. COVID19 volgen.  Ook wij vanuit het bestuur doen dat dagelijks.  De verschillende instanties vaardigen elk hun eigen maatregelen uit, elk op andere momenten.  Dat maakt het niet eenvoudig om als club te bepalen wat mag of niet, en wat we aan onze leden kunnen aanbieden. We blijven proberen om in deze vaak verwarrende omstandigheden gericht, snel en juist te communiceren. 

  Als lid of ouder mag je er altijd van uitgaan dat bestaande regelingen die via onze officiële informatiekanalen (e-mail, website) verspreid worden, blijven gelden tot aan de volgende communicatie.  

  Van zodra er zaken veranderen, zullen we jullie daarvan zo snel als mogelijk op de hoogte brengen! 

  We hopen jullie de komende dagen en weken in veilige omstandigheden te kunnen blijven ontmoeten op onze club!