• Trimhockey: een leuke teamsport!

 • Trimhockey: een leuke teamsport voor iedereen ouder dan 18!

  Hou je van hockey, maar heb je geen zin in competitie? Wil je graag sporten in een gezellige en gemengde groep? Dan is trimhockey iets voor jou!

  Trimhockey is een vorm van hockey waarbij je op een recreatieve manier traint en speelt. Je leert de basisvaardigheden van het spel, zoals dribbelen, passen, schieten en verdedigen. Je speelt ook onderlinge wedstrijdjes, maar zonder de druk van een competitie. Het belangrijkste is dat je plezier hebt en fit blijft!

  Trimhockey is geschikt voor iedereen van 18 jaar en ouder, ongeacht je niveau of ervaring. Je kunt dus ook meedoen als je nog nooit gehockeyd hebt. Je hebt alleen een hockeystick, een bitje en scheenbeschermers nodig. Die kun je eventueel lenen van de club.

  Lijkt het je leuk om trimhockey te proberen? Kom dan gerust eens mee trainen! De eerste drie trainingen zijn gratis en vrijblijvend. Je kunt dan kennismaken met de andere trimhockeyers en de sfeer proeven. Na de training kun je gezellig napraten in de kantine ;)

  Onze trainingen gaan door op dinsdagen van 20u30 tot 22u op het veld van onze club. Je hoeft je niet vooraf aan te melden, je kunt gewoon langskomen. We hopen je snel te zien! 😊

  Trimmers groep