• Ploegindeling 2022-2023 - ACTIE VEREIST !!

 • Beste lid, ouder(s)

  Zoals elk seizoen staan wij als club ook dit jaar weer voor de uitdaging om de ploegindeling voor het volgende seizoen op te stellen.

  Om dat te kunnen doen, moeten we natuurlijk zicht hebben op:

  • Wie er volgend jaar nog lid is;
  • Welke ambitie, verwachtingen, gedrevenheid, ... onze leden zelf hebben;
  • Welke aandachtspunten, specifieke vragen, etc., ... er zijn bij onze leden; 

  Daarom bieden we al onze leden (bij voorkeur bijgestaan door hun ouders) een korte maar gerichte bevraging aan waarin zij hun eigen voorkeuren en verwachtingen kunnen aangeven.

  De vragenlijst zelf vind je via deze link

  We proberen met alle input rekening te houden maar de sportieve parameters wegen uiteraard zwaarder door dan de voorkeuren van de ouders. We kunnen niet voor elke spe(e)l(st)er en/of voor elke ouder de ‘perfecte’ ploegindeling maken. We streven naar een evenwicht op niveau van de individuele spe(e)l(st)ers, de verschillende teams en de club. 

  OPGELET: Mogen we je met aandrang vragen om de vragenlijst te willen invullen vóór 20 april en daarmee je inschrijving (of die van je kind(eren)) voor volgend seizoen te willen bevestigen. Doe je dat niet, beschouwen we dit als een uitschrijving.  Houd er rekening mee dat er een administratieve kost t.b.v. €25 wordt aangerekend bij een nieuwe inschrijving.  Vermijd deze kosten door tijdig je inschrijving voor volgend jaar te bevestigen!

  De ploegindeling wordt op de website bekend gemaakt tegen 15 juni 2022 en is op dat moment definitief.  

  Wil je meer info over de sportieve parameters en/of onze sportieve visie? Kijk dan hier!

  We kijken in ieder geval al uit naar alweer een spetterend hockeyseizoen en wensen alle teams en spe(e)l(st)ers een fijne hockey-ervaring en veel succes!