• Nieuwe wedstrijdoutfits - Praktische informatie - Nabestelling

 • Aangezien niet alle leden op de pasdag aanwezig konden zijn, geven we via deze weg nog eens de instructies om de wedstrijdoutfit na te bestellen.   

  ==> Account maken en bestelling doorgeven <==

  Als lid van HCIM kan je een account aanmaken bij Brandsfit. Het voordeel van je eigen account is dat je snel en op je eigen naam producten kan bestellen via de webshop van Brandsfit. Dit bovendien met mooie kortingen, in het kader van de sponsorovereenkomst met de club.  Een account is in dit geval ook noodzakelijk om je wedstrijdoutfit gratis te bestellen.

  Via deze link kan je een account maken. Kies je eigen e-mailadres, en vul je naam en adresgegevens in.

  Kies "Club Pakket". De browser zal vervolgens een code vragen. De respectieve codes werden via e-mail bezorgd. Heb je geen code ontvangen?  Neem dan met ons contact op! Ook bij het invulvak "Teams" moet je deze code ingeven.  

  Vervolgens vul je de naam en voornaam van de spe(e)l(st)er voor wie je bestelt in. 

  Op de volgende pagina kan je de maten ingeven voor elk kledingstuk in de outfit.  Een maattabel vind je hier.

  Als alles ingevuld is, klik dan op bevestigen.  Je kan deze stap herhalen voor andere leden van je gezin, binnen hetzelfde account. 

  Na je bestelling ontvang je een e-mail ter bevestiging van je bestelling. LET OP: de shirts worden niet getoond in het besteloverzicht, aangezien de naam en het rugnummer hier nog aan toegevoegd moeten worden. 

  >> OPGELET <<

  Wij vragen met aandrang om je bestelling te plaatsen uiterlijk op zondag 11 juli.  Bestellingen die na deze datum geplaatst worden, vallen niet onder het gratis aanbod.  Bovendien kunnen wij in dat geval niet garanderen dat de wedstrijdoutfit tijdig geleverd zal worden. Deelname aan wedstrijden zonder de officiële outfit is niet toegestaan.  

   ==> Rugnummers <==

  Vanaf de leeftijdscategorie van U14 en ouder zijn rugnummers verplicht. Voor de jongere leeftijdscategorieën is dit niet verplicht. Voor spe(e)l(st)ers in deze leeftijdscategorieën is het echter wel al interessant om al een rugnummer te kiezen, zodat ze langer van hun nieuwe shirt kunnen genieten.

  Daarom sporen we vanuit de club ook onze jongste leden aan om al een rugnummer te kiezen. De keuze voor een rugnummer is gecategoriseerd per geboortejaar.  

  Een overzicht van de beschikbare rugnummers per ploeg/leeftijdscategorie vind je hier.  

  We herhalen dat het kiezen van een rugnummer voor de geboortejaren 2011 en later (= jongere spelers) niet verplicht is, maar wel sterk aangeraden.

  Spelers die op de pasdag zelf een rugnummer gekozen hebben, krijgen voorrang.  Na de pasdag kunnen leden hun 3 voorkeuren doorgeven via e-mail, op het e-mailadres rugnummers@hcintermol.be. Je voorkeuren doorgeven kan tot en met 11 juli. We doen ons uiterste best om elke speler zijn/haar voorkeurnummer toe te wijzen.