• ** Update ** Verlengde opschorting Hockey-competities en -activiteiten!

 • Beste leden, ouders, vrijwilligers en bezoekers van onze club

  Naar aanleiding van de zeer negatieve evolutie van de gezondheidssituatie in ons land en de maatregelen aangekondigd door de federale regering en de regeringen van de regio’s en gemeenschappen, hebben de bestuursorganen van de 3 entiteiten van de KBHB, de VHL en de LFH de afgelopen dagen vergaderd en beslissingen genomen.
   
  De belangrijkste beslissing is om álle competities in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië gezamenlijk stop te zetten.

  Gelet op het groot aantal afgelaste competitiewedstrijden in de diverse categorieën, werd er vanuit de hockeybond ook beslist om het aangekondigde wintercriterium bij de jeugd en de bekercompetities bij de volwassenen te schrappen. Dit zal hopelijk ruimte creëren om zoveel mogelijk van de afgelaste competitiewedstrijden in de stopgezette competities in te halen.

  AANVULLEND op deze maatregelen heeft de gemeente Mol - in overleg met enkele aangrenzende gemeenten, en op advies van experts - beslist om tot en met zondag 29 november geen enkele sportactiviteit te laten doorgaan op grondgebied van de gemeente.  

  Dit betekent dat ook trainingen en andere evenementen of samenkomsten (info-avonden) tot die datum niet zullen plaatsvinden, en dat dus ook sportactiviteiten (trainingen) voor kinderen jonger dan 12 jaar tot die datum niet zullen doorgaan.  Vanaf maandag 30 november is de gefaseerde heropstart van activiteiten voorzien, te starten met de jongste leeftijdscategorieën.  Daarover zullen we te gepasten tijde verder communiceren. 

  Deze beslissingen zijn voor niemand gemakkelijk.  Niet om te nemen, en niet om te aanvaarden.  Enkel met gezamenlijke inspanningen kunnen we de COVID19-verspreiding in ons land een halt toe roepen!  

  We hopen elkaar snel terug te kunnen zien in een veilige en gezonde hockey-omgeving! 

  ** De officiële berichtgeving van KBHB/VHL u hier. **