• Het hockeyseizoen 2020-2021 is officieel van start gegaan op 5 september.  Alle clubs nemen dit jaar de nodige, en soms verregaande voorzorgsmaatregelen om de hockeysport en de beleving ervan op een veilige manier te laten verlopen. Een van die voorzorgsmaatregelen, is de verplichting tot het dragen van een mondmasker, die tot nader order geldt voor alle personen ouder dan 12 jaar, in alle openbare ruimtes, dus ook rond hockeyvelden, en op de algemene infrastructuur van sportclubs.  

    Dit betekent concreet dat  toeschouwers, maar ook spelers/speelsters ouder dan 12 jaar verplicht een mondmasker zullen moeten dragen rond het veld. (Voor sporters en coaches is deze verplichting opgeheven wanneer zij op het veld staan.) 

    Enerzijds wil HC Inter Mol (uiteraard) de regelgeving respecteren en actief bijdragen tot de bestrijding van COVID19. Anderzijds willen wij ook ons clubgevoel en onze clubidentiteit verhogen en versterken, zowel voor onze spelers/speelsters, als voor de ouders/toeschouwers.  

    Daarom heeft de club beslist om eigen mondmaskers te ontwerpen. We hebben gekozen voor een kwalitatief, herbruikbaar en wasbaar masker in de kleuren van de club, en uiteraard voorzien van ons clublogo! De maskers worden vanaf zaterdag 5 september 2020 te koop aangeboden in de bar van het clubhuis aan 8€.

    De ideale gelegenheid om de strijd tegen COVID19, en tezelfdertijd jouw club en jouw team te ondersteunen!!