• Interview met sponsor Netropolix


 • Stressvrij werken. Dromen we daar niet allemaal van? Onze sponsor Netropolix laat medewekers en klanten ontstressen op vlak van IT. We gingen met zaakvoerder Tim Sleebus in gesprek rond werknemersgeluk en wat je kan bereiken met meer efficiëntie en infrastructuur als club.

  Wat doet Netropolix precies?

  Het toegewijd team van Netropolix levert persoonlijk maatwerkadvies en proactieve ondersteuning bij elk onderdeel van IT, afgestemd op jouw bedrijf. Hierbij gaan de twee divisies, software en infrastructuur, hand in hand om je bij te staan op het vlak van softwareontwikkelingintegratiecloud en IT-infrastructuur.

  Waarvoor staat Netropolix?

  Onze missie is “stressvrij werken” en dit zowel voor medewerkers als klanten. Stressvrij werken bereiken we bij onze klanten via onze oplossingen van IT op de achtergrond en Business in versnelling.

  Wat motiveert jou binnen Netropolix?

  Als zaakvoerder ben ik verantwoordelijk voor het hele spectrum, gaande van de vele aspecten die onderdeel zijn van “Employee Experience”, ‘werknemers geluk’ in het kort, tot het uitwerken en overwaken van de (groei)strategie van het bedrijf.

  Wat zijn de drie belangrijkste producten of diensten van Netropolix?

  IT op de achtergrond is een concept rond “managed services” waarbij we geloven dat proactiviteit in het beheer van je IT infrastructuur, jouw IT op de achtergrond kan houden en dus gewoon doet wat het zou moeten doen. Met Business in versnelling gaan we klanten op regelmatige basis adviseren hoe ze bestaande tools slimmer kunnen gebruiken en zo hun zaak efficiënter runnen.

  De twee bovenstaande concepten worden uitgevoerd door onze business unit “Infrastructuur”. Naast deze business unit hebben we er nog twee andere, dat zijn “Congressen en events” en “Software”. De business unit “Congressen en events” richt zich op de volledige ICT ondersteuning van medische beroepsverenigingen en medische congressen.

  De business unit “software” is een team van software programmeurs die applicaties op vraag en op maat van de klant maken.

  Waar is Netropolix gevestigd?

  Netropolix heeft 4 vestigingen: in Geel, Kruibeke, Edegem en Wuustwezel.

  Hoe ver reikt jullie klantenbestand?

  Onze klanten en medewerkers zoeken we hoofdzakelijk binnen een straal van 30 kilometer rond elke vestiging. Hiermee kunnen we ‘inktvlekgewijs’ al een behoorlijk deel van Vlaanderen dekken en de regionale dienstverlening waarborgen.

  Wat heeft Netropolix aangezet om HC Inter Mol te sponsoren?

  Enkele jaren geleden ben ik HCIM uit sympathie beginnen sponsoren met een doek naast het veld. Vervolgens ben ik drie jaar mee kartrekker geweest van het sponsor comité van de club. In deze periode is er ook aandacht gekomen voor sponsoring die leidt tot uitbreiding van de infrastructuur en zo bijdraagt aan de professionalisering van de club. Ik denk bijvoorbeeld aan het scorebord, het LCD scherm in het clubhuis, de valve, de jasjes voor de trainers / coaches etc. Sindsdien sponsoren wij met een grotere banner onder het scorebord en hebben we vorig jaar samen met KW Van Bladel een outfit voorzien voor het H1 team.

   

   Wees ambitieus. HCIM wordt vaak als underdog gezien, maar het groeipotentieel van de club is zeer groot. – Tim Sleebus

   

  Welk nieuwtje zou je bij onze leden onder de aandacht willen brengen?

  Als groeibedrijf zijn we altijd op zoek naar extra medewerkers. Heb je ervaring in IT en zoek je een bedrijf waar Employee Experience centraal staat ? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar jobs@netropolix.be. Wij leggen je graag uit wat wij hieronder verstaan en beloven alvast dat jouw sollicitatietraject een doorlooptijd heeft van minder dan twee weken.

  Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden?

  Wees ambitieus. HCIM wordt vaak als underdog gezien, maar het groeipotentieel van de club is zeer groot. Laat ons dat met z`n allen ondersteunen en waar maken.

   

  Persoonlijk contact is belangrijk. Met wie of hoe kunnen leden contact opnemen als ze vragen hebben?

  Wil je stressvrij werken? Neem dan even contact. We leggen je graag uit hoe wij hierin kunnen helpen. Meer info vind je ook op onze website.

  Tim kan je ook gerust aanspreken op de club! Contact per mail kan uiteraard ook via tim.sleebus@netropolix.be of telefonisch via +32 477 28 14 48.