• Interview met nieuwe sponsor Toyota Covamo

 • Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee, dat is het niet. Het is onze sponsor Toyota Covamo die je voortaan op de doeken langs ons hockeyveld én op de parking ziet. Onze club heeft namelijk voortaan zijn eigen clubwagen van Toyota. Het familiale karakter behouden terwijl je groeit, dat heeft deze sponsor het meest gemeen met onze club volgens Michael Cillen van Toyota Covamo. Lees zeker het interview met hem, want je komt zo meer te weten over een grootse tijdelijke prijsactie van Toyota!

  Hoe zou je Covamo in drie zinnen beschrijven?

  Covamo is het resultaat van de samenwerking van lokale familiebedrijven met een hart voor Toyota. Door onze krachten te bundelen staan we sterker en vergroten we onze expertise. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter helpen met al hun mobiliteitsvragen.

  Wat motiveert jou binnen Covamo?

  Covamo probeert zorg te dragen voor klanten maar ook voor het eigen personeel. Een goede interne sfeer zorgt voor een positief gevoel bij de klant en draagt bij aan de klantentevredenheid.

  Wat zijn de belangrijkste 3 producten of diensten van Covamo?

  • Nieuwe en tweedehands Toyota’s
  • Officieel onderhoud en financiële producten voor Toyota’s
  • Klantvriendelijke service

   

  In het weekend van 9 en 10 september deelt Covamo Toyota 500 000 euro aan wagenkortingen uit in het filiaal in Balen. Een bezoekje waard! – Michael Cillen

   

   Waar is Covamo gevestigd?

  We zijn dé officiële Toyota-verdeler van regio Limburg en Kempen. Onze vestigingen zijn te vinden in Balen, Mol, Beverlo, Pelt, Genk en Maasmechelen.

  Wat heeft je aangezet om HC Inter Mol te sponsoren?

  Een club die steeds groter aan het worden is maar steeds het familiale karakter blijft behouden. De raakvlakken met Covamo zijn hier dan ook overduidelijk. Als we dan ook nog eens voelen dat de club verder wil evolueren is dit een zeer boeiend partnership waarbij wij als Covamo zijnde ook ons steentje aan willen bijdragen.

   

                      Toyota is één van de meest betrouwbare en milieuvriendelijkste wagens. – Michael Cillen

   

  Wat moeten onze leden en sympathisanten zeker weten over Covamo?

  Covamo probeert op een zo klantvriendelijke en familiale wijze onze klanten verder te helpen. Toyota is ook één van de meest betrouwbare en milieuvriendelijkste wagens. Wanneer iemand een nieuwe wagen zoekt, moeten ze zeker bij ons eens binnenspringen.

  Wat (actie, nieuws of vacature) zou je bij onze leden onder de aandacht willen brengen?

  Onze Covamonsterlijke Parkingsales op 9 en 10 september. Meer dan 150 direct beschikbare nieuwe -en tweedehandswagens. Er zal meer dan 500.000€ aan korting worden weggegeven!

  Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden?

  Zorg dat je wagen goed onderhouden wordt en dat jij je thuis voelt in jouw garage.

  Persoonlijk contact is belangrijk. Met wie of hoe kunnen leden contact opnemen als ze vragen hebben?

  Ons team staat altijd paraat om klanten direct bij te staan. Dit indien er een vraag is of wanneer er zich een noodgeval voor doet. Mensen kunnen ons altijd contacteren via social media of per mail: info@covamo.be