• Interview met nieuwe sponsor Fiberklaar

 • Sinds de lente van 2023 hangen er nieuwe sponsordoeken te blinken langs ons hockeyveld. Heb jij onze nieuwe sponsor Fiberklaar al gespot? Zet je even comfortabel neer, want we stellen in dit interview Fiberklaar graag in de spotlights! We laten daarvoor Jeroen Van de Water, Campaign manager bij Fiberklaar in Gent aan het woord.

  Hoe zou je Fiberklaar in drie zinnen beschrijven?

  Wij ontwerpen een glasvezelnetwerk waarop jij bliksemsnel, stabiel en in alle comfort kunt streamen, surfen en digitaal tv-kijken. We leggen ook de glasvezel- of fiberkabels aan die jouw woning of kleine onderneming rechtstreeks met ons netwerk verbinden – van aan de straat tot in je woning of gebouw.

   

  belang van het aanleggen van een open fiber tot the home netwerk waarmee we als maatschappij
  onze connectiviteit met de rest van de wereld voor de komende decennia veilig stellen.
  – Jeroen, Campaign manager bij Fiberklaar

   

  Wat beweegt jezelf als persoon binnen dit bedrijf?

  Ik ben aan de slag gegaan bij Fiberklaar in Gent omdat ik geloof in het enorme belang van het aanleggen van een open fiber tot the home netwerk waarmee we als maatschappij onze connectiviteit met de rest van de wereld voor de komende decennia veilig stellen.

   

  Wat zijn de belangrijkste drie producten of diensten van Fiberklaar?

  Wij hebben slechts één – maar een zeer belangrijk - product, namelijk ons glasvezelnetwerk. Momenteel zijn we ons netwerk op heel wat plaatsen in Vlaanderen en Mol volop aan het uitrollen.

   

  Wat heeft je aangezet om HC Inter Mol te sponsoren?

  Het feit dat we in een groot deel van Mol glasvezel (gaan) aanleggen, heeft er voor gezorgd dat we op zoek zijn gegaan naar verenigingen en sportclubs in Mol die we kunnen ondersteunen in hun prachtige werking. Mooi meegenomen is de naamsbekendheid die we ondertussen zo hebben kunnen vergroten.

   

  Waarom zouden onze leden juist voor Fiberklaar moeten kiezen?

  Wij zijn voorlopig de enige speler in Vlaanderen die een open fiber tot het home netwerk aan het aanleggen zijn. Als je binnen een aansluitbaar gebied valt, dan kan je kosteloos, vrijblijvend en zonder enige abonnementsverplichting onze glasvezelkabel in jouw woning of appartement laten binnen trekken.

   

  Wat moeten onze leden en sympathisanten zeker weten over Fiber Klaar?

  Momenteel zijn we een heel groot deel van Mol aan het voorzien van ons glasvezelnetwerk. Bekijk via onze website zeker of ook jouw woning of appartement in aanmerking komt. Indien je interesse hebt, kan je jezelf altijd registreren voor een gratis glasvezelaansluiting van Fiberklaar.

   

  Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden?

  Er zijn veel digitale evoluties en ontwikkelingen op komst. Om tijdig mee op die trein te kunnen springen en al die evoluties mee te kunnen volgen, is een glasvezelnetwerk essentieel.

   

  Persoonlijk contact is belangrijk. Met wie of hoe kunnen leden contact opnemen als ze vragen hebben?

  Via onze website kan je ons altijd contacteren. Mocht je nog vragen hebben, ook onze servicedesk is telefonisch bereikbaar op 078/ 31 99 87 tijdens de kantooruren.

  YouTube video: Fiberklaar, fiere partner van Hockey Club Inter Mol