• Inschrijvingen zomerstages geopend!

 • De zomer komt eraan! En met de zomer ook weer onze zomerstages!

  Ook dit jaar zijn er nog COVID-restricties waarmee we als organisator rekening moeten houden. De bestaande restricties zijn op dit moment nog voorwaardelijk, en hangen af van de evolutie van de zgn. ‘Corona-cijfers’. Als bestuur kiezen we liever voor een duidelijke, vaststaande regeling, dan voor maatregelen die misschien-maar-misschien-ook-niet nog kunnen versoepelen. Daarom hebben we gekozen voor onderstaande werkwijze/indeling. De zomerstage wordt – zoals elk jaar – opgedeeld in 3 modules.  

   

  Module 1 – Kuikens t.e.m. U11 – maandag 5 t.e.m. vrijdag 9 juli 

  Module 2 – Kuikens t.e.m. U11 – maandag 9 t.e.m. vrijdag 13 augustus

  Module 3 – U12 t.e.m. U19 – woensdag 18 t.e.m. vrijdag 20 augustus

  ==> Module 1 & Module 2 <==

  In totaal zijn er 90 plaatsen. De deelnemers worden ingedeeld in 2 bubbels van +/- 45 spe(e)l(st)ers.   

  Op het programma staan: hockey, multiskilz, spelletjes en nog veel meer leuke en sportieve activiteiten.  De stage start elke dag om 9h00 en eindigt om 16h00. Er is opvang voorzien ’s ochtends vanaf 8h, en ’s avonds tot 17u00. Een vieruurtje is voorzien en inbegrepen in de prijs. Je zorgt zelf voor een lunchpakket. Drankjes zijn verkrijgbaar in het clubhuis en in de drankautomaat aan 2€.  

  Ook niet-leden zijn uiteraard van harte welkom! Indien je zelf geen stick hebt, kan je die bij ons lenen.  Scheenbeschermers en een mondbit moet je altijd zelf voorzien.  

  Kostprijs: 150 euro per deelnemer voor 5 dagen of 35 euro/dag. Betalen doe je cash op de eerste dag van de stage. 

  ==> Module 3 <==

  In totaal zijn er voor deze module 75 plaatsen.  We kiezen hier bewust voor een kleinere groep, zodat we kwalitatieve hockey-ervaring kunnen aanbieden. We zorgen zoals elk jaar voor professionele trainers van hoog niveau.  Ook deze groep wordt ingedeeld in 2 bubbels, in dit geval van max. 40 spe(e)l(st)ers.  

  Kostprijs: 100 euro per deelnemer voor 3 dagen of 35 euro/dag. Betalen doe je cash op de eerste dag van de stage. 

  Inschrijven kan via onderstaande links: 

  Module 1 – Kuikens t.e.m. U11 – maandag 5 t.e.m. vrijdag 9 juli 

  Module 2 – Kuikens t.e.m. U11 – maandag 9 t.e.m. vrijdag 13 augustus

  Module 3 – U12 t.e.m. U19 – woensdag 18 t.e.m. vrijdag 20 augustus

  Wees er snel bij want het aantal plaatsen is gelimiteerd, en we kunnen hier – gelet op de COVID-restricties – geen overschrijdingen op toestaan.

  Deelnemers die intekenen voor een volledige week krijgen voorrang.  Indien er plaatsen vrij zijn, kan je ook per dag inschrijven.