• Ploegindeling en herinschrijvingen seizoen 2022-2023

  Beste lid, ouder(s)

  Zoals elk seizoen staan wij als club ook dit jaar weer voor de uitdaging om de ploegindeling voor het volgende seizoen op te stellen. Het indelen van de ploegen is een ingewikkelde puzzel die we proberen te vereenvoudigen door te starten vanuit een duidelijk afgelijnd kader en met een duidelijke visie waar we naartoe willen. Er wordt binnen onze club rekening gehouden met onderstaande sportieve parameters, uiteraard afhankelijk van het leeftijdsniveau van de spe(e)l(st)ers:

  • Motivatie & Attitude: aanwezigheid en actieve deelname aan trainingen, houding, team spirit, maturiteit, etc. ... 
  • Technische vaardighedenpassinghandling, dribbelen, shots, backhand, scoren, verdedigen, etc. ... 
  • Tactische inzichten: plaats op het veld, deelname aan teamspel, spelinzicht, etc. ... 
  • Maturiteit van de spe(e)l(st)er

  De volledige sportieve visie van de club vind je hier.

  Deze parameters worden beoordeeld door de sportieve cel, de trainers en de coaches. Daarnaast willen we ook de spelers zelf en de ouders een stem geven in de ploegindeling. Daarom bieden we al onze leden (al dan niet bijgestaan door hun ouders) een korte maar gerichte bevraging aan waarin zij hun eigen voorkeuren en verwachtingen kunnen aangeven.  De vragenlijst zelf vind je via deze link

  We proberen met alle input rekening te houden maar de sportieve parameters wegen uiteraard zwaarder door dan de voorkeuren van de ouders. We kunnen niet voor elke spe(e)l(st)er en/of voor elke ouder de ‘perfecte’ ploegindeling maken. We streven naar een evenwicht op niveau van de individuele spe(e)l(st)ers, de verschillende teams en de club. 

  OPGELET: Mogen we je met aandrang vragen om de vragenlijst te willen invullen vóór 20 april en daarmee je inschrijving (of die van je kind(eren)) voor volgend seizoen te willen bevestigen. Doe je dat niet, beschouwen we dit als een uitschrijving.  Houd er rekening mee dat er een administratieve kost t.b.v. €25 wordt aangerekend bij een nieuwe inschrijving.  Vermijd deze kosten door tijdig je inschrijving voor volgend jaar te bevestigen!

  De ploegindeling wordt bekend gemaakt tegen 15 juni 2022 en is op dat moment definitief.  

  We kijken in ieder geval al uit naar alweer een spetterend hockeyseizoen en wensen alle teams en spe(e)l(st)ers een fijne hockey-ervaring en veel succes!