• Nieuwe drankautomaat!

 • Daar is-ie dan!! De Sielaff Robimat XL, oftewel onze eigen, gloednieuwe drankautomaat!

  Met deze automaat willen we onze sporters nog beter ondersteunen in het uitoefenen van hun geliefde sport.  

  Zowel frisdranken, sportdranken als waters (mineraal-, bruisend, en met smaken) zijn nu 24/7 beschikbaar voor onze leden (en andere bezoekers). "Dorst" zal alvast geen excuus meer zijn om niet tot het uiterste te gaan op trainingen of wedstrijden.

  Het volledige assortiment sportdranken is aanwezig, zodat elke sporter, zowel voor, tijdens als na de training de nodige energie, mineralen (elektrolyten), suikers en vocht kan innemen, voor een optimale (re)hydratatie, een hoger energieniveau, en/of een beter spierherstel! 

  Daarnaast is ook ons gekende assortiment frisdranken en (sport-)waters beschikbaar!  

  De automaat aanvaardt naast cash munten ook alle vormen van contactloos betalen, waaronder bv. je contactloze bankkaart of gewoon je smartphone. De instructies voor digitaal contactloos betalen zijn duidelijk geafficheerd op de automaat. Druk op de gele start toets op het scherm, maak je keuze, hou je betaalmiddel (bankkaart, smartphone of smartwatch) voor de lezer, ... en klaar! 

  Ook betalen met munten is kinderspel, temeer omdat alle producten in de automaat geprijsd zijn aan €2. Geen gedoe met wisselgeld dus! 

  Betalen met bankbiljetten of met de chip van je bankkaart (met code) is helaas niet mogelijk.

  Deze automaat werd mede mogelijk gemaakt door United Soft Drinks, beter gekend als de verdeler van o.a. AA Drink en Bar-Le-Duc.