• Informatie vooraf

  Keuze lidmaatschappen:

  HOCKEY - Week/G-Hockey: voor mensen met een verstandelijke handicap en/of autismespectrumstoornis (ASS).

  HOCKEY - Week/Outdoor: voor training en competitie te spelen, wordt automatisch door de club aangevuld met Indoor

  HOCKEY - Week/Recreatief: voor training zonder competitie (Leeftijdscategorie 4 en 5 jaar (kuikens))

  HOCKEY - Week/Trimmers: voor Trim hockey

  Niet spelend: voor trainers, coaches en scheidsrechters die niet zelf spelen

  Overige info:

  Starterspakket Kuikens - U7 - U8:

  Voor onze allerjongste nieuwe leden (kuikens, U7 en U8) bieden we een zeer interessant en kwalitatief hoogstaand starterspakket aan. Het betreft een stick (OSAKA), scheenbeschermers (DITA) én een bit. Met deze startersset kan je zo het hockeyveld op. De winkelwaarde van dit pakket is 110€. Via onze club kan je dit aankopen aan slechts 40€. Duid in het onderstaande inschrijvingsformulier aan indien je dit wenst aan te kopen. 

  Wedstrijduitrusting:

  Om wedstrijden te kunnen spelen is een wedstrijdoutfit verplicht.  Een wedstrijduitrusting bestaat uit een thuisshirt (groen), uitshirt (wit), een short of skirt (blauw) en 2 paar kousen (blauw en wit). In het inschrijvingsformulier kan je jouw maten doorgeven. Controleer op voorhand de juiste maten in de maattabel.

  Het volledige pakket kost € 95. Je ontvangt hiervoor een afzonderlijke factuur. De bestelling en de levering verlopen via de club.  

 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij Mol is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen Mol kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KBHB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van Mol wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van Mol en de KBHB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe Mol en de KBHB omgaan met persoonsgegevens.