• Brandsfit & HCIM Clubcorner

 • Beste lid, ouder, 

  Onze hoofdsponsor - Brandsfit - heeft een nieuwe clubcorner gecreĆ«erd voor onze club. Je vindt deze hier. Inloggen kan na het aanmaken van je eigen account.  Klik vervolgens op "Club collectie" (linker button) om toegang te krijgen tot de HCIM clubcorner.

  In de clubcorner vind je een selectie van sportkledij als aanvulling op onze wedstrijdoutfits en uiteraard volkomen in de stijl van onze club. Individuele leden van HCIM krijgen sowieso een korting van 25% op de vermelde catalogusprijzen. Je bekomt de korting door bij je bestelling de code "MOL" in te geven.  

  Jassen, hoodies en shirts kunnen worden bedrukt met het clublogo op de borst (op het hart). Bij bestelling moet je eenvoudigweg het clublogo selecteren.  Bedrukking van het clublogo op de broeken is niet mogelijk. 

  Indien je als team overweegt om een gezamenlijke aankoop te doen (bv. voor alle spelers/speelsters van een team hetzelfde jasje), neem dan even contact op met outfits@hcintermol.be.  We bekijken dan vanuit de club of we nog extra kortingen kunnen bekomen. Ook sponsoring per team (mouwsponsor) is mogelijk, na afstemming met en akkoord van de club. 

  Ook via de bestelzuil in het clubhuis krijg je trouwens toegang tot onze nieuwe clubcorner.  

  Let op: de wedstrijdoutfits zelf kan je niet bestellen via de clubcorner, aangezien deze worden voorzien van een rugnummer dat door de club wordt toegewezen.  Deze kan je bestellen via onze eigen website, en wel via dit bestelformulier.  In ons clubhuis hebben we bovendien een beperkte voorraad van wedstrijdkousen, -shorts en -skirts.  Deze kunnen gepast en gekocht worden op momenten dat de bar open is.

  Heb je bijkomende vragen omtrent de wedstrijdoutfits of andere clubkledij, aarzel dan niet om contact op te nemen via outfits@hcintermol.be.  

  Met sportieve groet, 

  Het bestuur