Home-Links
Home-Midden
Home-Rechts
Aanleg nieuwe veld

Op vrijdag 2 juli starten de werken voor de aanleg van het nieuwe veld.

Wij verzoeken iedereen om van het veld weg te blijven. 

We houden jullie op de hoogte van zodra het veld terug toegankelijk en bespeelbaar is. 

Uitschrijven

Beste leden,

Graag willen we iedereen die zich wil uitschrijven bij de club en bij de bond er op attent maken dat dit uiterlijk voor 30 juni dient te gebeuren.  Onderstaande link naar de website van de VHL geeft aan hoe je dit officieel moet doen.

Vlaamse Hockey Liga -> Uitschrijven

Zoals je kan lezen dient dit officieel te gebeuren via een aangetekend schrijven aan de club en aan de VHL, maar kan er mits akkoord van de club ook uitgeschreven worden zonder aangetekend schrijven.

Voor onze club is het NIET nodig om een aangetekend schrijven te versturen, noch naar de VHL, noch naar ons.  We vragen echter wel met aandrang om ons per mail voor het einde van deze maand iets te laten weten. (Mail naar secretaris@hcintermol.be)

Het Bestuur.

PS:  Zij die ons al eerder per mail hebben ingelicht hoeven dat niet opnieuw te doen.

Inschrijven zomerstage

Van maandag 24 augustus tot en met vrijdag 28 augustus organiseert hockeyclub Inter Mol de jaarlijkse zomerstage. De zomerstage bestaat zoals vorig jaar uit twee modules.  

De stage begint elke dag om 9u30 en eindigt om 16u00.

De eerste module is voor preminiemen tot junioren (U8 tot U19) en gaat door van maandag 24 tot woensdag 26 augustus.  Deze module kost 90€ per persoon voor 3 dagen (30€ per dag) met een drankje en een vieruurtje inbegrepen. ‘s Middags dien je zelf een lunchpakket te voorzien. Deze stage wordt begeleid door Agustin die ook zorgt voor verdere professionele begeleiding/ondersteuning.

De tweede module (donderdag 27 en vrijdag 28 augustus) is voor kuikens (5 jarigen) en U7. Deze module is gelijkaardig aan de paasstage. Voor de allerkleinsten voorzien we hockey in de voormiddag en recreatieve opvang in het clubhuis in de namiddag. Deze module kost 50€ per persoon voor 2 dagen (25€ per dag) met een drankje en een vieruurtje inbegrepen. ‘s Middags dien je zelf een lunchpakket te voorzien. 

Drankjes en snoepjes zijn uiteraard verkrijgbaar in het clubhuis en dit tegen de gewone prijzen. Vergeet natuurlijk je scheenbeschermers, stick en mondbit niet!  Er zijn sticks ter plaatse mocht je er geen hebben. Indien je een vriendje of vriendinnetje hebt dat eens graag wil komen proberen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom.

Inschrijven kan via onderstaande link:  Geef je naam en geboortedatum door en kies de Module.

Inschrijven:  Sportief -> Inschrijven voor Zomerstage

Je inschrijving is pas volledig na storting van 90 voor de eerste module of 50€ voor de tweede module!

Rekeningnummer:  BE72 3631 3640 8716
Mededeling: Zomerstage + naam + geboortedatum van de speler.

De inschrijvingen moeten ten laatste binnen zijn op maandag 17 augustus.

Voor bijkomende informatie kan u terecht bij Bart Van Bruggen (0498/04 38 54 / bart.van.bruggen@telenet.be) of op onze website www.hcintermol.be.  

Medische Fiche

Om de start van de stage vlot te laten verlopen vragen we iedereen om onderstaande medische fiche op voorhand af te drukken, in te vullen en mee te brengen op de eerste dag van de stage!

MedischeFiche_Stages.pdf

Save the date
Noteer deze data alvast in je agenda.
 
EHBO avond
Dit zal doorgaan woensdag 26 of donderdag 27 augustus
 
Zomerstage
24, 25 en 26 augustus voor de U8-U19
27 en 28 augustus voor de keukens: kuikens en U7
 
OpeningsBBQ/inhuldiging veld
vrijdag 4 september
Stockverkoop oude shirts

Indien je het wel gemakkelijk vindt om te trainen in een hockeyshirt, dat na het wassen niet gestreken hoeft te worden, dan hebben wij goed nieuws voor jou! Tot eind augustus is er een stockverkoop (op=op) van de gestreepte groen-wit shirts bij Runners.  De kostprijs bedraagt 15 euro per shirt.

Allen daarheen!

Shoot-outs ter vervanging van de penalty corners (PC) bij de U10

Introductie van shoot-outs ter vervanging van de penalty corners (PC) in de U10 categorie, outdoor en indoor.

Principe : Introductie van shoot-outs ter vervanging van de penalty corners (PC) in de U10 categorie, outdoor en indoor

Waarom ?

In lijn met de opleidingsfilosofie :

  • Fun en uitdaging
  • Ontwikkeling van de speler om beslissingen te leren nemen
  • Ontwikkeling van aanvallende en verdedigende individuele kwaliteiten

De SO leiden tot :

  • Grotere betrokkenheid en motivatie van de keepers 
  • Permanente acties : goal, rebound, tegenaanval, …
  • Minder tijdsverlies tijdens de wedstrijden, en dus het verhogen van de reële speeltijd
  • Meer stimulerende acties die leuk en aantrekkelijk zijn
  • Een betere technische en mentale ontwikkeling van de speler
  • Meer duidelijk zichtbare acties voor de scheidsrechters en dus een betere controle van die acties

Hoe ?

Elke fout in de cirkel ten voordele van de aanvallende ploeg zal bestraft worden met een SO (i.p.v. een PC). Het gebaar van de scheidsrechter blijft
dezelfde als deze voor de PC.

Bij het fluitsignaal van de scheidsrechter (die hierbij aangeeft dat er fout werd gemaakt) krijgen de spelers een ‘redelijke’ tijd om zich op te stellen. Eén speler van de aanvallende ploeg moet, met de bal, positie nemen in het midden van het speelveld. Alle andere spelers (van de aanvallende én verdedigende ploeg) moeten met hun stick de grond raken in de cirkel tegenover de cirkel waarin de fout begaan werd. De keeper die het doel van de SO verdedigt, moet vertrekken op of achter de doellijn. De scheidsrechter fluit waarop de SO wordt gestart.

Bij dat fluitsignaal mogen alle spelers vertrekken vanuit hun positie. Er is geen tijdslimiet; vanaf het fluitsignaal herneemt het normale spel (geen 8 seconden regel). 

Wanneer ?

De vervanging van de PC door de shoot-out wordt ingevoerd vanaf het seizoen 2015-2016, en dit in de U10 categorie, jongens en meisjes, outdoor en indoor. De clubs worden sterk aangemoedigd om deze regel van de SO in de betrokken categorie reeds in te voeren tijdens de lente- en zomertoernooien.

Last minute aanbieding voor het Matchplay hockeykamp van 12 t/m 17 juli te Oisterwijk.
Matchplay biedt de jeugdleden van HC Inter Mol een speciale korting aan van 75 euro voor het hockeykamp van 12 t/m 17 juli te Oisterwijk, NB. Wanneer je de kortingscode "mplastminute2015" invoert op het inschrijvingsformulier wordt automatisch de korting berekend. 

Inschrijven voor het hockeykamp kan via www.matchplayhockey.nl 
 
Het is een hockeykamp van zondag tot en met vrijdag waarbij de jeugdleden onder andere training krijgen van Belgisch international Thomas Briels. Daarnaast hebben ze een geweldige dagtocht naar de Efteling en tal van extra activiteiten. Meer informatie omtrent het kamp is te vinden op hun website: www.matchplayhockey.nl 
 
 

Recente foto's
Search
Calendar
Wedstrijd statistieken
Win48.5 %
Draw13.9 %
Lost37.6 %
Monster Score 3 - 17
NEOH1 - MOL.U8G1
© 2013, website powered by ONLI