Home-Links
Home-Midden
Home-Rechts
Geplande events: save the date

De internationale paasstage voor onze U9 tot en met U19 spelers gaat door op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 maart 2016.

De paasstage voor de kuikens, U7 en U8 spelers gaat door op maandag 4 en dinsdag 5 april 2016. 

Trainingen

In de schoolvakanties zijn er geen trainingen voorzien. Het kan zijn dat er met de coach of trainer iets anders wordt afgesproken. In dat geval kreeg je hier een communicatie over. 

Op wettelijke feestdagen zijn er nooit trainingen, op brugdagen gaan de trainingen wel door.

Laatste Indoor training voor de krokusvakantie

Morgen (vrijdag 4 feb) gaan de laatste indoortrainingen door volgens het normale schema.

>>> Trainingsschema Indoor

Volgende ploegen trainen morgen (vrijdag 4 februari) en op vrijdag 11 februari echter al outdoor!

 • U19 meisjes en U16 meisjes:  outdoor van 18u30 - 20u00
 • U19 jongens 1 & 2 en Heren 1:  outdoor van 20u00 - 22u00
Aangepast Outdoor trainingsschema
Na de krokusvakantie (vanaf maandag 15 februari)  blijven alleen de allerjongsten nog indoor-trainen (Kuikens, U7, U8 en U9 jongens).  Alle andere ploegen trainen dan outdoor.  Het outdoor trainingsschema werd op een aantal punten aangepast omwille van de nieuwe ploegen die in de tweede seizoenshelft starten.

>>> Aangepast Trainingsschema Outdoor

Migratie ONLI naar Twizzit

Het ONLI-systeem waarmee we in onze club werken wordt vervangen door een nieuw systeem.  In de loop van volgende week worden alle clubs die met ONLI werken overgezet naar het nieuwe systeem 'Twizzit'.  Voor onze club is de migratie gepland op donderdag 11 februari 2015.  Tijdens de migratie zal het systeem gedurende ongeveer 4 uur niet beschikbaar zijn!  Voor de details verwijs ik naar het document van Twizzit (zie link).  Dit document vermeldt onder andere dat het om veiligheidsredenen niet mogelijk is om de bestaande logingegevens van alle gebruikers mee te migreren.  Daarom zullen alle leden na de migratie een uitnodiging via e-mail krijgen om hun logingegevens opnieuw in te stellen en zich met deze nieuwe gegevens voor het eerst aan te melden.

>>>>>  Migratiedocument_TWIZZIT.PDF

BELANGRIJK:

 • Migratie van ONLI naar Twizzit op donderdag 11 februari
 • Systeem onbeschikbaar voor ongeveer 4 uur.
 • Iedere gebruiker krijgt e-mail om de logingegevens opnieuw in te stellen    
Een trotse voorzitter

Op vrijdag 29 januari 2016 kwamen we te weten wie de sportlaureaten en kampioenen van 2015 waren. Onze club was goed vertegenwoordigd en zorgde alvast voor de beste sfeer!

   

Eerst was het de beurt aan onze kampioenenploegen van vorig seizoen. Met knikkende knieën en met veel trots betraden onze helden (U7 jongens, U9 jongens, U14 meisjes, U16 jongens, U19 jongens 1 en 2 en onze heren 2) het podium, waarbij zij een luid applaus mochten ontvangen van de bijna 650 aanwezigen in de Rex.  

Verder werden op deze avond uit de verschillende genomineerden in een aantal individuele categorieën een winnaar bekend gemaakt. Zowel Joke Waumans (nominatie sportvrouw), Lukas Peeters (nominatie beloftevolle jongere) als Kasper Torfs (nominatie beste jeugdtrainer) grepen net naast de prijzen.  Toch zijn zij voor onze club de grote winnaars daar wij hun inzet en prestaties van 2015 enorm waarderen.

Later die avond werd onze club uitgeroepen tot 'sportclub van het jaar'!  De gemeente omschrijft het op hun website als volgt: 

"Hockeyclub Inter Mol wordt uitgeroepen tot beste sportclub. De U19 jongens 1 werden kampioen in divisie 1a. Ze promoveerden naar Nationale 2. Daarnaast speelden nog zes ploegen kampioen en twee ploegen indoorkampioen. Hockeyclub Inter Mol hecht veel belang aan kwalitatieve trainingen. Alle trainers zijn gediplomeerd. Zo heeft de club een B-trainer, zeven initiators en twaalf aspirant-initiators. De club biedt ook recreatief hockey aan, er is een ploeg ‘trimhockey’ en de club heeft een succesvolle G-werking."

Als voorzitter ben ik enorm trots op deze nog nooit eerder gewonnen prijs. Het is de verdienste van hard werken en het inzetten op vele terreinen. Een niet zo evidente en eenvoudige weg, maar wel iets wat we willen verderzetten. Maar ere wie ere toekomt. Deze prijs werd gewonnen door de inzet van velen. Via deze weg wil ik dan ook met veel fierheid alle bestuursleden, coaches, trainers, ouders, supporters, helpende handen en leden van de club bedanken. Want het is door jullie steun, inzet, energie en geloof in onze sportclub dat wij dit kunnen waarmaken.

Voor dit alles een enorme dankjewel!

Een trotse voorzitter,

Peggy

PS: alle foto's zijn te bezichtigen op onze website bij foto's sportlaureatenviering 2015.

Procedure algemene afgelasting en bespeelbaarheid van de velden

In het geval van een algemene afgelasting zal deze door de Bond gecommuniceerd op hun website [www.hockey.be].  Indien er geen algemene afgelasting wordt afgekondigd, is het de taak van de bezoekende club om contact op te nemen met de ontvangende club om te weten te komen of de velden al dan niet bespeelbaar zijn!

Deze informatie kan u raadplegen via de clubwebsite van de ontvangende club of een specifiek telefoonnummer. Deze informatie moet ten laatste om 8u ’s ochtends beschikbaar zijn.  De contactgegevens van de clubs kunnen hier teruggevonden worden of via de button [Onbespeelbare Velden] aan de rechterzijde van de homepage van de bondswebsite.

Speeldagen van de tweede seizoenshelft outdoor

De exacte planning van de tweede seizoenshelft van de outdoor competitie is nog niet gekend en zal waarschijnlijk ook pas ergens in februari gekend zijn.  De weekends wanneer er gespeeld zal worden liggen echter al wel vast.  Voor de ploegen die regionaal (VHL) spelen zijn er 9 speeldagen; voor de ploegen die nationaal spelen zijn er 10 speeldagen: 

 1. 20-21 februari
 2. 27-28 februari
 3. 5-6 maart
 4. 12-13 maart
 5. 19-20 maart
 6. 16-17 april
 7. 23-24 april
 8. 30 april - 1 mei
 9. 7-8 mei
 10. Donderdag 5 mei (nationaal)

Meer details kan je vinden op de website van de bond:

>>> Bondskalender 2015-2016

Panini stickers 2015-2016

Hockey Panini stickers

Wie heeft er nog niet van de Panini stickers gehoord? Voor de tweede maal op rij lanceert Panini een heuse collectie rond het hockey. Een fantastisch promotiemiddel voor onze hockeysport! De collectie is vanaf nu zaterdag te koop in ons clubhuis. Een boek kost 2,50 euro en een zakje met stickers kost 0,60 euro.

Laat het verzamelen en wisselen maar beginnen! Vergeet ook niet een dikke stift mee te brengen om op handtekeningenjacht te gaan.  Twee van onze trainers staan immers ook in het boek, namelijk Agustin Nunez en Maria Paz, beiden spelen bij Heracles.

Recente foto's
Search
Calendar
Wedstrijd statistieken
Win31.9 %
Draw10.1 %
Lost58 %
Monster Score 22 - 2
MOL.U9G1 - LEUV3
© 2013, website powered by ONLI