Home-Links
Home-Midden
Home-Rechts
Trainingen vanaf 18 augustus

Voor de heren en U19B-1 zal Jan Van Heck vanaf donderdag 31 juli starten met conditietraining. De laatste training gaat nog door van 19u00 tot 20u30 op donderdag 28 augustus.

De heren en U19B-1 krijgen op vrijdag training van Xavier Voet. Deze trainingen starten vanaf vrijdag 8 augustus en gaan door van 19u45 tot 22u00.  

Vanaf maandag 18 augustus start Agustin de trainingen en dit volgens het trainingsschema van september. (Zie website Sportief → Trainingsschema Outdoor

Onze jongere spelers (kuikens en U7 tot U12) kunnen genieten van een iets langere pauze. Wij verwachten hen terug vanaf maandag 1 september

Vanaf september volgen we het trainingsschema.  Dit kan u raadplegen op de website onder de rubriek 'Sportief→ Trainingsschema Outdoor'

De eerste wedstrijden starten in het weekend van 6 en 7 september. De eerste speelhelft van het seizoen eindigt in het weekend van 22 en 23 november.

Zomerstage - vergeet niet in te schrijven!

Van maandag 25 augustus tot en met vrijdag 29 augustus organiseert hockeyclub Inter Mol de jaarlijkse zomerstage. De zomerstage bestaat zoals vorig jaar uit twee modules.  

De stage begint elke dag om 9u30 en loopt tot 16u00.

De eerste module is voor preminiemen tot junioren (U8 tot U19; vanaf 8 jaar) en gaat door van maandag 25 tot woensdag 27 augustus.  Deze module kost 75€ per persoon voor 3 dagen (25€ per dag) met een drankje en een vieruurtje inbegrepen. ‘s Middags dien je zelf een lunchpakket te voorzien.

De tweede module (donderdag 28 en vrijdag 29 augustus) is voor kuikens (5 jarigen) en eekhoorns (6 en 7 jarigen). Deze module is gelijkaardig aan de paasstage. Voor de allerkleinsten voorzien we hockey in de voormiddag en recreatieve opvang in het clubhuis in de namiddag, maar voor de sportievelingen is er ook de kans om de ganse dag te hockeyen. 
De tweede module kost 50€ per persoon voor 2 dagen (25€ per dag) met een drankje en een vieruurtje inbegrepen. ‘s Middags dien je zelf een lunchpakket te voorzien. Drankjes en snoepjes zijn uiteraard verkrijgbaar in het clubhuis.

Drankjes en snoepjes zijn uiteraard verkrijgbaar in het clubhuis. Vergeet natuurlijk je scheenbeschermers, stick en mondbit niet!  Er zijn sticks ter plaatse mocht je er geen hebben. Indien je een vriendje of vriendinnetje hebt dat eens graag wil komen proberen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom.

Inschrijven kan via onderstaande link:  Geef je naam en geboortedatum door en kies de Module.

Inschrijven:  Sportief -> Inschrijven voor Zomerstage

Je inschrijving is pas volledig na storting van 75€ voor de eerste module of 50€ voor de tweede module!

Rekeningnummer: BE82 9799 7716 4968
Mededeling: Zomerstage + naam + geboortedatum van de speler.

De inschrijvingen moeten ten laatste binnen zijn op vrijdag 15 augustus.

Voor bijkomende informatie kan u terecht bij Bart Van Bruggen (0498/04 38 54 / bart.van.bruggen@telenet.be) of op onze website www.hcintermol.be.  

Medische Fiche

Om de start van de stage vlot te laten verlopen vragen we iedereen om onderstaande medische fiche op voorhand af te drukken, in te vullen en mee te brengen op de eerste dag van de stage!

MedischeFiche_Stages.pdf

Eerste docentenbijscholing opleidingen hockey een feit!

Op 4 augustus 2014  volgden maar liefst 7 “nieuwe” docenten onder het toeziend oog van de Directeur Sportkaderopleiding Hockey, Norbert Nederlof, deze zeer interessante bijscholing. Ze zullen meewerken aan de opleidingen Hockey van de Vlaamse Trainerschool. Vanuit onze club nam ook onze eigen sportief verantwoordelijke, Bart Van Bruggen, deel.

Wij wensen Bart en de anderen alvast veel succes toe!


Search
Recente foto's
Calendar
Wedstrijd statistieken
Win29.3 %
Draw8.2 %
Lost62.6 %
Monster Score20 - 1
MOL.HE1 - GDEV3
© 2013, website powered by ONLI