Home-Links
Home-Midden
Home-Rechts
Wijziging trainingsschema + trainers

Het trainingsschema dat reeds vanaf juli online staat, zal twee kleine wijzigingen ondergaan.  De U14 jongens en U14 meisjes zullen van vrijdag naar maandag verhuizen en dit omwille van het gegeven dat we door deze kleine wijziging in staat zijn om voor meisjes (U10, U12,U14 en U19) op maandag een vaste trainster aan te bieden.

Concreet betekent dit dat de U14 jongens op maandag trainen van 18u30 tot 20u00 en de U14 meisjes van 17u15 tot 18u45.

De vaste trainster voor de meisjes wordt Maria Paz Maccio, voor de meesten beter gekend als de vriendin van Agustin.  Zij gaat zich voor dit ganse seizoen op maandag bezig houden met onze meisjes.  Op woensdag krijgen de meisjes les van Bart (U8 en U12) en Klaas (U14 en U19).  

Omwille van studies hebben we jammer genoeg van enkele trainers (voorlopig) afscheid moeten nemen.  We hebben gelukkig ook heel wat nieuwe assistent-trainers gevonden, die in de loop van oktober de opleiding tot assistent-trainer zullen volgen.  

Onze assistent-trainers zijn: Anton en Lukas Peeters, Lori Trimpeneers, Famke Janssen, Truus en Marte De Jonghe, Sebastian Helsen, Luca Stessens, Beau en Floor Paalvast, Dries Van Bruggen, Willem Sleebus, Pieter-Jan Kemp en Peggy Pittoors.  

Ook voor de keepers zal de training voorzien worden door Kasper Torfs.  Het tijdstip is nog niet bekend daar Kasper nog niet beschikt over zijn lessenrooster.  We houden jullie hiervan op de hoogte. 

Op naar een fijn seizoen!

PS: vandaag (31/8) zijn er geen trainingen tenzij anders afgesproken met de trainer.

Haal nu je nieuwe shirt bij Runners !

 

Het is zover, onze nieuwe shirts zijn er! De nieuwe truitjes kunnen afgehaald worden bij Runners Mol. 

Iedereen die vorig jaar competitie speelde en tijdig heeft ingeschreven, krijgt zijn/haar shirt gratis. Je hoeft bij Runners enkel je naam op te geven en zij gaan na welke maat er voor jou werd gereserveerd.  

Ook voor iedereen die niet op de lijst staat, zijn de shirts beschikbaar, de kostprijs bedraagt 35,30 euro. 

De shirts kunnen afgehaald worden vanaf vandaag. Gelieve je shirt af te halen ten laatste op vrijdag 4 september daar de dag erna (5 september) voor bijna iedereen de eerste competitiewedstrijden van start gaan.

Sponsoring door FINTRO Retie
     

Eind 2012 maakten Fintro en de Koninklijke Belgische Hockey Bond (KBHB) bekend dat ze een nieuwe sponsoringovereenkomst zijn aangegaan.  KBHB en Fintro slaan de handen in elkaar om het podium van de Olympische Spelen van Rio 2016 te halen.  Met dit nieuwe partnership associeert Fintro zijn imago voor de bank- en verzekeringssector met dat van de KBHB en haar nationale elftallen. 

Maar ook plaatselijk versterkt Fintro het hockeygebeuren.  Zo mochten wij tijdens onze zomerstage een zeer mooi geschenk in ontvangst nemen.  Wij kregen zomaar even van het plaatselijke kantoor Fintro Retie zeven hockeytassen cadeau. Elke hockeytas bevat:

  • 20 ballen
  • 100 potjes
  • 8 fluohesjes (4 gele en 4 oranje)
  • 1 ballentas

Deze materialen kwamen erg goed van pas tijdens onze uiterst succesvolle stage. Nog nooit was hockey zo populair en dat beseft Fintro zeer goed. Het is fijn om een groepssport te kunnen ondersteunen waar zowel jongens als meisjes, jong en oud actief zijn. Hockey is een echte familiesport en dat bewijst hockeyclub Inter Mol met meer dan 200 gezinnen waarvan ouders en kinderen, broers en zussen, kleinkinderen en grootouders, ... de passie voor deze sport delen. Koen Berrens (op de eerste foto rechts onderaan) kon hier getuige van zijn tijdens de laatste dag van de zomerstage.

Vanuit onze club willen we Fintro Retie hartelijk danken voor deze mooie en zeer bruikbare sponsoring. Het zal van pas komen op de trainingen en we hopen alvast een leuk nieuw seizoen tegemoet te gaan.

Mondbescherming vanaf dit seizoen verplicht!

Beste coaches, trainers, spelers, ouders,

Het bitje ter bescherming van de tanden is vanaf dit seizoen VERPLICHT!

Tijdens een wedstrijd kan de scheidsrechter je zelfs niet laten spelen als je geen bitje draagt, dus graag aandacht en zorg hiervoor.

Zie ook PDF: 11_weetjes_over_de_mondbeschermer.pdf

Nieuwe spelregels voor seizoen 2015-2016

De KBHB, VHL en LFH kondigen enkele wijzigingen in de spelregels aan die vanaf 1 augustus 2015 van toepassing zijn. Zo wordt de lange corner vanaf heden vervangen door een spelhervatting op de 23 meterlijn en dient een aanvallende vrije-slag binnen de vijf meter van de cirkel niet meer teruggelegd te worden tot vijf meter buiten de cirkel. Voor een overzicht van deze nieuwe spelregels klik hier.

Voor de categorie U10 (jongens en meisjes) wordt de PC ook vervangen door een shoot-out.  Voor de richtlijnen hierover klik hier.

Soms loopt het niet op rolletjes ....

Op vrijdag 2 juli zijn de werken voor de aanleg van het nieuwe veld van start gegaan.  Eind juli zouden de werken voltooid zijn. Zoals jullie al hebben opgemerkt, is dit niet het geval.

Niet enkel de timing is wat fout gelopen, maar ook bij de aanleg van het veld zijn er enkele zaken niet helemaal goed verlopen. Om deze reden wordt momenteel de rechterkant van het veld opnieuw gelegd en bewerkt. In de loop van volgende week wordt nog verder gewerkt aan het veld.

De aannemer garandeert ons dat alles in orde komt. Vanuit het bestuur, i.s.m. de leden van de infrastructuur werkgroep wordt achter de schermen gezorgd voor een strikte opvolging.

Wij hopen dat de aannemer zich aan de gemaakte afspraken houdt en ervoor zorgt dat ons nieuwe veld speelklaar is op vrijdag 4 september.  

Het bestuur. 

Openingsbarbecue en inhuldiging veld: vrijdag 4 september 2015

Beste leden, 

De vakantie nadert zijn einde en het nieuwe hockeyseizoen is reeds in volle voorbereiding.

Voor onze club is de start van het nieuwe seizoen een extra feestelijk moment, daar wij ons nieuwe veld kunnen inhuldigen. De openingsbarbecue zal er dit jaar dus ook een beetje anders uitzien.

  • Wanneer: vrijdag 4 september
  • Vanaf 18u00 verwelkomen wij iedereen. 
  • Om 18u30 is de inhuldiging van het nieuwe veld voorzien.
  • Om 19u00 geeft Agustin, samen met enkele spelers van Heracles en onze eigen jeugdspelers, een demonstratie van enkele hockeytechnieken.
  • Om 19u30 overhandigen we de nieuwe clubshirts aan onze twee kledingsponsors, MDMJ accountants en Peeters Herentals.

Daarna gaan we met z'n allen smullen van de barbeque. Voor de kinderen voorzien we een hamburgerbroodje met groenten voor 3€Voor de volwassenen bakken we een saté en kipfilet, geserveerd met brood en groentjes voor 15€.  Voor de vlotte organisatie vragen we om zo snel mogelijk in te schrijven via onderstaande link met vermelding van het aantal kinderen en volwassenen. Je inschrijving is pas definitief na betaling op rekeningnummer BE72 3631 3640 8716.

>> Inschrijving BBQ <<

We hopen jullie allen te mogen verwelkomen op deze start van het nieuwe seizoen!

Start trainingen Blue Socks

Op 2 september gaan de trainingen voor onze Blue Socks opnieuw van start en dit iedere woensdagavond van 18u00 tot 19u00. Op zondag 6 september zullen zij op de schupdag op de Hei te Dessel alle bezoekers laten zien (en laten ondervinden) wat G-Hockey eigenlijk is. 

Gooooooooo  Blue Socks ...                              
Recente foto's
Search
Calendar
Wedstrijd statistieken
Win100 %
Draw0 %
Lost0 %
Monster Score 0 - 7
TEMS5 - MOL.HE1
© 2013, website powered by ONLI