Home-Links
Home-Midden
Home-Rechts
Paasstage 2015

Internationale paasstage 2015

Inschrijven kan tot en met 2 april!

Van woensdag 8 april tot en met dinsdag 14 april organiseert hockeyclub Inter Mol de jaarlijkse paasstage op Mol Donk. De paasstage bestaat zoals ieder jaar uit twee modules. Na het groot succes van vorig jaar wordt de formule van de internationale stage herhaald voor de oudere spelers!

De eerste module (woensdag 8 april tot vrijdag 10 april) is voor de U8 tot en met de U19 spelers. 

Voor hen wordt het een internationale stage waarbij volgende ondersteuning aanwezig zal zijn:  

 • 3 trainers U21 Belgische Nationaal team
 • 2 trainers van het eerste team Herakles 
 • 1 trainer/coach Victory eerste ploeg dames
 • 1 speler van de Heren Victory 
 • 1 trainer van Victory  
 • 1 trainer van het Italiaanse Nationaal team
 • 1 keeper van Heren Victory (enkel op donderdag en vrijdag)
 • en natuurlijk onze eigen Agustin Nunez (Italiaans Nationaal team)  

Bekende spelers die hebben toegezegd: 

 • Op woensdag 8/4 > Charlotte De Vos (Belgisch Nationaal Team)
 • Op donderdag 9/4 > Amaury Keusters (Belgisch Nationaal Team)
 • Op vrijdag 10/4 > Sander Baart (Nederlands Nationaal Team)

De stage begint elke dag om 9u30 en duurt tot 16u00.

De eerste module kost 110 euro per persoon voor 3 dagen met inbegrip van een T-shirt en lunch. Indien je slechts een of twee dagen kan komen dan is het 40 euro per dag. Gelieve aan te geven welke dag(en) je aanwezig zal zijn.


De tweede module (maandag 13 april en dinsdag 14 april) is voor kuikens (5 jarigen) en onze U7 en U8 ploegen. 

Opgelet, tot voor kort stond er dat de U8 alleen konden deelnemen aan de tweede module. Omdat we dit jaar heel wat Nederlandstalige trainers hebben, kunnen zij ook deelnemen aan de Internationale stage (eerste module). 

M.a.w. de U8 spelers hebben een luxe positie, zij kunnen dit jaar kiezen aan welke module ze deelnemen.  Misschien willen sommigen wel aan beide modules deelnemen?

Deze module is gelijkaardig als de vorige jaren.

De stage begint elke dag om 9u30 en duurt tot 16u00.

‘s Middags dien je zelf een lunchpakket te voorzien. Drankjes zijn verkrijgbaar in het clubhuis aan 1,50 euro.
Vergeet natuurlijk je scheenbeschermers, stick en mondbit niet! Er zijn sticks ter plaatse mocht je er geen hebben.

Indien je een vriendje of vriendinnetje hebt dat eens graag wil komen proberen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom.

De tweede module kost 40 euro per persoon voor 2 dagen. Indien je inschrijft voor een dag dan kost dit 20 euro. Wel vermelden welke dag je aanwezig zal zijn.

Inschrijven kan alleen door registratie via onderstaande links voor respectievelijk de internationale stage (eerste module) of de stage voor Kuikens-U7-U8 (tweede module). De inschrijving is pas compleet na storting van respectievelijk 110 euro voor de eerste module of 40 euro voor de tweede module:

Rekeningnummer: BE72 3631 3640 8716
Mededeling: Paasstage + naam + geboortedatum van de speler.

>>>  Inschrijving Module 1 - Internationale Paastage (8-10 april)

>>>  Inschrijving Module 2 - Paasstage voor kuikens-U7-U8 (13-14 april)

Voor bijkomende informatie kan u terecht bij Bart Van Bruggen (0498/04 38 54 / bart.van.bruggen@telenet.be) of op onze website www.hcintermol.be.

HC Inter Mol heeft plannen ...

HC Inter Mol heeft plannen en die willen we graag aan jullie laten zien!

Reeds geruime tijd ondervinden we problemen met onze infrastructuur, meer bepaald met onze parking en het hockeyveld. 

Vorig jaar werden reeds de eerste stappen ondernomen om samen met de buren van Donk Sport werken te verrichten aan onze parking. Omdat het RUP door de gemeente Mol nog niet definitief was goedgekeurd, mochten we deze werkzaamheden niet uitvoeren en waren we genoodzaakt onze plannen (tijdelijk) op te bergen. Ondertussen werden we ook geconfronteerd met een slecht bespeelbaar veld op momenten van (hevige) regenval. Ook hier hebben we getracht in te grijpen door middel van enkele grondige onderhoudsbeurten. Dit heeft zeker effect gehad maar zal geen oplossing zijn op lange termijn.

Dus … het was tijd om verder te durven kijken. Onze penningmeester trok zijn stoute schoenen aan en sprak enkele ouders aan om samen met hem een werkgroep 'infrastructuur' te vormen. Zo hebben Jef Haeverans, Johan Sleebus, Bram Stessens en Frederic Wattecamps ettelijke avonden ideeën, mogelijkheden, dromen, … uitgetekend. Dit alles resulteerde in zeer concrete plannen die de naam “Masterplan 2020 HC Inter Mol” meekregen. Dit masterplan buigt zich voornamelijk over onze infrastructuur: plannen op zeer korte termijn (uitgewerkt tegen het nieuwe hockeyseizoen 2015-2016) en plannen op langere termijn.

Graag willen we jullie hierover informeren. Bij de realisatie ervan hebben we immers jullie steun nodig.

Hockeyclub Inter Mol is altijd een club geweest waar vriendschapsbanden, plezier en de familiale sfeer voorop worden gesteld. Met andere woorden het is een club voor en door onze leden. En ook deze gedachtegang werd mee opgenomen in de uitwerking van onze plannen.

Graag willen we dit toelichten op de volgende momenten:

 • Maandag 20 april om 19u00: coaches
 • Maandag 20 april om 20u30: ouders U7 en U8 
 • Woensdag 22 april om 19u00: ouders U9 en U10
 • Woensdag 22 april om 20u30: ouders U11 en U12 
 • Donderdag 23 april om 19u00: ouders U14 en U16
 • Donderdag 23 april om 20u30: ouders 19, heren, veteranen en trimmers 

Zorg ervoor dat je er bij kan zijn, het loont zeker de moeite!

We hopen jullie van harte te mogen verwelkomen.

Vanwege de werkgroep infrastructuur en het bestuur.

HC Inter Mol gaat voor een nieuw shirt

Omdat we op alle terreinen stappen voorwaarts willen zetten, hebben we nood aan het uitbreiden van onze financiële mogelijkheden. Daarvoor gingen we op zoek naar enkele grote sponsors die met ons een partnership wilden aangaan. Lang heeft onze zoektocht niet geduurd. En zoals sommigen van jullie al hebben opgemerkt bij het binnenrijden van de parking hangen er sinds kort twee nieuwe doeken.

Wij hebben een overeenkomst afgesloten tot kledingsponsor met Landrover-Jaguar (Peeters Herentals) en met MDMJ Accountants. Beiden zullen pronken op onze shirts vanaf het nieuwe seizoen 2015-2016.

Graag willen we beide sponsors via deze weg nogmaals danken voor het vertrouwen dat ze ons geven. We zijn ervan overtuigd dat we elkaar kunnen versterken en dat we zowel de visibiliteit van onze sponsors als onze club kunnen vergroten.

Na heel wat verkenning, proefdrukken, … kwamen we vanuit de club ook tot de vaststelling dat onze huidige strepen moeilijk te combineren zijn met duidelijk herkenbare sponsorlogo’s. Daarnaast was het huidige shirt ook alleen te verkrijgen in grotere oplagen wat het onmogelijk maakte om kleine bestellingen door te geven. Indien wij voor shirts zonder strepen opteren kunnen wij dit probleem oplossen, daar deze in kleine oplages besteld kunnen worden.

Vandaar het motto Inter Mol is going back to his roots”. Blauw en groen, wat niet zomaar toevallig rijmt op kampioen, zijn doorheen de jaren steeds onze kleuren geweest. De nieuwe shirts zullen terug in deze kleuren zijn! Als je graag al een idee hebt hoe ze er zullen uitzien, dan kan je hier een voorproefje vinden.

Omdat we beseffen dat zeker onze jongste spelers snel groeien en er misschien heel wat mensen net hebben geïnvesteerd in een nieuw shirt, zullen wij eenmalig ieder reeds aangesloten lid dat ook in het seizoen 2015-2016 lid blijft en wedstrijden speelt, een nieuw shirt cadeau doen.

Hiervoor is het wel belangrijk dat we van jullie vernemen welke maat jullie wensen te bestellen. Hou hierbij rekening met de huidige maat en indien deze bijna te klein is, kan je best al een maatje groter kiezen.   De kwaliteit en het model blijven hetzelfde. De shorts, rokjes en sokken blijven hetzelfde en kunnen dus nog steeds gebruikt worden.

Gelieve via deze link door te geven welke maat je wenst te bestellen. Geef hierbij je naam, de ploeg en de maat van het shirt op. Gelieve dit in orde te brengen voor 18 april 2015. Indien je de link niet invult voor deze datum, zal je zelf moeten instaan voor de aankoop van een nieuw shirt.  Dit zal dan pas kunnen bij aanvang van het nieuwe seizoen!  Onze hockeytenues kan je steeds aankopen bij Runners te Mol. 

And the winner is ...

Op 5 februari 2015 mochten Jef Van Eynde en Bart Van Bruggen op een receptie van De Ronde Tafel in 't Stokt 21 een cheque in ontvangst nemen ter waarde van 1.882 euro voor de G-hockey.  Ons ingediend subsidiedossier werd aanvaard.  Hierbij willen we vooral Tim Sleebus en zijn echtgenote Anniek Hoedemakers bedanken om ons in de opmaak van dit dossier te ondersteunen.

 

Een dag later, op vrijdag 6 februari, was het weer zover, de gemeente Mol maakte toen bekend wie er in de prijzen viel. Elk jaar huldigt de Molse sportraad immers de meest verdienstelijke sportlui van het afgelopen jaar.

Eerst was het de beurt aan de U12 meisjesploeg en de U19 jongensploeg van seizoen 2013-2014. Zij werden gehuldigd voor hun prestatie van vorig seizoen.  Dit ging voor sommigen toch gepaard met enkele kriebels in de buik.  Maar het was prachtig om ze daar te zien schitteren.

Daarna was het de beurt aan Tisse Geukens en Jef Van Eynde, die respectievelijk genomineerd waren als meest beloftevolle jongere en als jeugdtrainer van het jaar.  Beiden vielen jammer genoeg niet in de prijzen, maar we hopen wel dat ze beseffen dat wij vanuit de club alvast heel fier op hen zijn.

Erik Wattecamps zijn nominatie werd jammer genoeg niet weerhouden daar hij de prijs van sportverdienste reeds in 1987 in ontvangst mocht nemen. Deze prijs kan je slechts éénmaal krijgen.

Wel mocht onze penningmeester, Bram Stessens, het podium betreden om de subsidie voor jeugdsportstage in ontvangst te nemen.  Een prijs ter waarde van 600 euro.  

Daarna kwam het financiële hoogtepunt van de avond.  HC Inter Mol won de prijs van "jeugdsportclub in de kijker 2014" ter waarde  van 1.500 euro.  De voorzitter van de club, Peggy Pittoors,  had de eer deze prijs in ontvangst te nemen.

We hadden vanuit de club één doel voor ogen tijdens deze viering van 2014.  We wilden onze hockeyclub in de kijker zetten en aan de sportieve wereld van Mol duidelijk maken dat je niet meer naast onze club kan kijken. 

We kunnen stellen dat deze missie geslaagd was. En dit zullen we in 2015 zonder twijfel verder zetten. 

 


 

Voor meer afbeeldingen kan je terecht op de website bij de rubriek foto's. 

Indoorcompetitie 2014-2015: een terugblik

Vanuit onze club namen 6 ploegen deel aan de indoorcompetitie die plaatsvond tussen eind november en 1 februari. Een heel drukke agenda voor de spelers, coaches en scheidsrechters. Er werden dus weer heel wat matchen gespeeld in ons Vlaamse 'hockey'landschap.

Vanuit HC Inter Mol namen de volgende ploegen deel aan de zaalcompetitie: U9 jongens 1, U14 meisjes, U16 jongens, U19 meisjes, U19 jongens 1 en U19 jongens 2.

Voor de U16 jongens en de U19 jongens 1 was het de eerste keer dat ze op nationaal niveau deelnamen aan deze competitie. Voor de U16 jongens was het een hele klus. Ondanks hun inspanningen en enthousiasme eindigden ze laatste in hun reeks. Ze zijn echter heel wat spelervaring rijker en ze hadden de eer om te strijden tegen de eersteklassers van de indoorhockey. Ook de U19 jongens 1 speelden voor het eerst op dit nationaal niveau. Zij waren strijdlustig en bewezen al op het veld dat ze er klaar voor zijn. Zij verloren maar nipt de strijd om de finaleplaats (!) in de play-offs en eindigden uiteindelijk op een 3de plaats, hetgeen een zeer mooie prestatie is! Proficiat aan de jongens!

Onze U19 jongens 2 en U19 meisjes eindigden in de reguliere zaalcompetitie respectievelijk op een 3de en een 5de plaats. Ook zij hebben met volle teugen genoten!

Tenslotte willen we onze U14 meisjes en de U9 jongens 1 in de bloemetjes zetten. Zij werden allebei kampioen in hun reeks! Beide ploegen speelden slechts één keer gelijk en wonnen al hun overige matchen. De U9 jongens kregen bovendien een extraatje van hun coach als ze er in slaagden om 100 goals te maken. Iedereen dacht dat dit een onmogelijke taak was maar uiteindelijk hebben ze maar liefst 102 goals gemaakt in 14 matchen!

Wij hopen dat iedereen veel plezier heeft beleefd aan deze zaalcompetitie. Wij willen graag iedereen bedanken die op zijn of haar manier heeft bijgedragen tot het goede verloop van deze competitie. Daarbij mogen we zeker niet onze zaalverantwoordelijke(n) vergeten en last but not least willen we ook nog Fenna, onze verantwoordelijke voor de zaalcompetitie, bedanken. Zij heeft achter de schermen alles gecoördineerd.  

We bergen nu voor een jaar onze indoorhockeysticks op en maken ons klaar voor de tweede outdoor seizoenshelft! 

   

 Een dikke proficiat aan onze indoorkampioenen!

Recente foto's
Search
Calendar
Wedstrijd statistieken
Win55.8 %
Draw7.8 %
Lost36.4 %
Monster Score19 - 0
MOL.U8G1 - NEOH1
© 2013, website powered by ONLI