Home-Links
Home-Midden
Home-Rechts

Terugblik op onze paasstage

Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 april organiseerde onze club de jaarlijkse paasstage. Onze stage bestond zoals vorig jaar uit twee modules.  De eerste module zag er echter helemaal anders uit dan de vorige jaren!

Tijdens de eerste module mochten we 85 leden en enkele niet-leden verwelkomen vanaf de preminiemen tot en met junioren.  Voor hen werd de internationale stage begeleid door een aantal internationale spelers.  Het was een geweldig succes met heel veel dank aan de getalenteerde en gemotiveerde trainers onder leiding van onze eigen Agustin.

Ook de tweede module was een geweldig succes.  Hierbij mochten we 28 van onze jongste leden verwelkomen.  Zij genoten in de voormiddag van het hockeyspel onder leiding van Bart, Johan en Kasper. In de namiddag werden zij ondergedompeld in verschillende spelactiviteiten door Joyce en Karen. 


Aan iedereen die zijn steentje bijdroeg aan deze succesvolle stage: hartelijk dank!

 


Hockey World Cup 2014 (31 mei 15 juni, Den Haag)

Nog tot 1 maart kunnen tickets voor de Rabobank Hockey World Cup 2014 (31 mei – 15 juni, Den Haag) besteld worden in de, voor de Belgische fans, voorbehouden vakken. 

Opgelet: op de website van de ticketverkoop staat dat het WK al voor een groot aantal dagen uitverkocht is, maar de tickets voor in het “Belgen vak” zijn voor deze dagen nog niet uitverkocht. Een overzicht van de voorbehouden plaatsen en de kostprijs hiervan vindt u in via onderstaande link. 

Meer info                                                                                                                                                                                                                                                               

 

Sportlaureaten 2013: Jeugdtrainer

Op vrijdag 31 januari 2014 werden de meest verdienstelijke sportlui van het afgelopen jaar gehuldigd door de Molse sportraad. Men gaat hierbij op zoek naar de beste sportman, sportvrouw, de meest beloftevolle jongere, jeugdtrain(st)er, sportclub en jeugdsportclub van het jaar 2013.  Voor het eerst was er vanuit Hockeyclub Inter Mol een nominatie ingediend voor de jeugdtrainer van het jaar. Bart Van Bruggen werd door zijn ploeg, alsook door alle andere coaches van HCIM voorgedragen. Vanuit het bestuur werd de nominatie dan ook met veel genoegen ingediend. De concurrentie was niet min. De andere genomineerden waren: Thalia Peeters van Gym Mol en May Verheyen van Vabco Atletiek. Maar Bart, die zich al jaren inzet voor onze club, die betrokken is bij de jeugdploegen, die mee jaar na jaar initiatielessen geeft, G-hockey ondersteunt, trainingen geeft, stages organiseert, coach is van de junioren, … was niet te kloppen als kandidaat. Hij nam dan ook de trofee in ontvangst. De overhandiging gebeurde door enkele spelers van zijn juniorenploeg. In zijn speech haalde een geëmotioneerde Bart aan dat het mooiste resultaat van al zijn inspanningen is, dat er op zaterdag meer dan ooit hockey wordt gespeeld op het veld van HCIM.
Wat meer kan een mens zich wensen.

Vanuit het bestuur en vanuit alle leden van onze hockeyclub willen we Bart hartelijk danken voor al zijn inzet en zijn enthousiasme. Bart kreeg niet zomaar deze trofee. Zoals Sofie Gielens aanhaalde op het jubileumfeest: “Het is een lifetime achievement award voor onze Bart”.

Wil je graag eens een kijkje nemen naar de uitreiking van de trofee Gan dan naar minuut 57 van het fragment te vinden op volgende link:

http://www.tvmol.be/media/sportlaureaten-2013

Als je graag een interview ziet met Bart en leden van zijn juniorenploeg, ga dannaar volgende link:

http://www.tvmol.be/media/huldiging-molse-sportlaureaten-2013

Search
Recente foto's
Calendar
Wedstrijd statistieken
Win39.4 %
Draw7.8 %
Lost52.8 %
Monster Score19 - 0
MOL.EB1 - MECH2
© 2013, website powered by ONLI