"Waarom zou ik een hockeyclub sponsoren?"                                

Onze sport krijgt de laatste jaren heel veel belangstelling. De prestaties van onze nationale ploegen zijn daar helemaal niet vreemd aan! Dit betekent dat we vlug groeien. Maar vlug groeien, is een grote uitdaging. We hebben nood aan meer infrastructuur en meer begeleiding.

Groeien betekent meer leden.

Leden brengen een massa mensen mee om te supporteren, mensen die u graag in uw zaak zou zien, mensen die u als klant wil, mensen die uw reclame rond ons plein of op onze site kunnen zien.

Groeien betekent ook een betere, uitgebreidere infrastructuur.

We zullen onze infrastructuur moeten verbeteren en vergroten om meer mensen te kunnen ontvangen. Een grotere ruimte kan ook verhuurd worden aan derden, als vergaderzaal, als lokaal voor een feestje. Dit brengt ook mensen van buiten onze club naar onze lokalen.

Groeien betekent ook meer ploegen, meer wedstrijden.

Om ook sportief te groeien, hebben we meer mensen nodig die instaan voor een degelijke, professionele begeleiding: meer trainers, coaches, scheidsrechters. Voor al deze mensen moet er ook opleiding en ondersteuning voorzien zijn. In september 2013 werd een professionele trainer aangeworven om onze elftallen te begeleiden. Deze verbeteringen betekenen op termijn ook meer ploegen en meer ploegen betekent meer clubs die op bezoek komen, meer mensen van verderaf die onze club bezoeken.

 

                                                "Waarden InterMOL?"                                                    

 

Medemensen:

Hockey draait om FAIRPLAY! Onze kinderen moeten op een aangename, respectvolle manier met elkaar omgaan. Daarom zijn we fier op onze start van G-hockey: dit is hockey voor mensen met een verstandelijke handicap en/of autisme spectrum stoornis.

 

Ontwikkeling:

In tijden van computer, TV en andere schermen vinden we het belangrijk dat onze kinderen sporten. Als ploegsport leren ze met anderen samenwerken.

 

Levensvreugde:

Onze kinderen willen we gelukkig zien  terwijl ze zichzelf ontplooien tijdens het beoefenen van hun favoriete sport en dit in een aangenaam gezelschap en een ontspannen sfeer.

 

                                                           Cijfers                                                                  

Onze club telt bijna 350 leden. Dit is een verdubbeling van het cijfer in de laatste 5 jaar.

Wekelijks komen er meer dan 600 mensen naar ons clubhuis.

We hebben 19 ploegen die wekelijks het ganse Vlaamse landschap doorkruisen.

Onze club bestaat 44 jaar. 44 jaar met een geschiedenis van 6 voorzitters.

  

                                                         Evenementen                                                         

Elk weekend spelen een deel van onze ploegen thuis. Dit betekent een groot aantal bezoekers op ons terrein.

Elke laatste vrijdag van de maand houden we in ons clubhuis het ‘hockeycafé’ open. Gezellig samenzijn, bij een drankje en een hapje, georganiseerd door onze ploegen en hun coach.

In mei hebben we ‘poeperkesdag’, een gezellig tornooi waar we samen hockey, volleybal en voetbal spelen. Voor jong en oud, man of vrouw, hockeyspeler of niet.

September is de openingsmaand van het nieuwe seizoen. Hier hoort natuurlijk een openingsbarbeque bij. Iedereen welkom!

 

                                                              Toekomst                                                          

Zoals u merkt, hebben we nog grote plannen. Een stevige groei vraagt meer en betere accommodatie, onderhoud van het bestaande veld, een nieuw veld op termijn, uitbreiding van het clubhuis, verbetering van de sanitaire voorzieningen en meer mensen die de kinderen techniek en conditie bijbrengen.

Maar al deze zaken kosten geld, veel geld! Dit kunnen we niet enkel uit onze eigen ontvangsten halen, hiervoor moeten we op zoek naar sponsoring!

 

Uw sponsoring zal ons helpen in onze groei, bij het uitbouwen van onze club.

Uw naam zal gelezen worden door een groot aantal bezoekers.

 

DAAROM HEBBEN WE U NODIG !!

 

Interesse? Contacteer onze sponsorverantwoordelijke Tim Sleebus op sponsoring@hcintermol.be.