Alle ouders (ook zonder lid te zijn van van de club!) kunnen een eigen gepersonaliseerde Twizzit-account aanvragen waarmee ze alle gegevens van hun familieleden kunnen beheren, zonder voortdurend te moeten in- en uitloggen om van identiteit te wisselen.

Heb je meerdere kinderen die lid zijn van de club en wens je een eigen Twizzit-account om via één enkele account de gegevens van al je kinderen te beheren, meld je dan aan via onderstaande link als 'Moeder' of 'Vader'.  Ben je zelf lid van de club (als speler, coach of trainer) dan heb je automatisch een account waarmee je kan inloggen en ook de accounts van je kinderen beheren.  Als je slechts één spelend kind hebt dan heeft het aanmaken van een ouder-account geen meerwaarde.  In dat geval kan je beter de account van de speler/speelster zelf gebruiken.

Club -> Nieuw lid/ouder aanmelden

Zodra je gegevens verwerkt zijn ontvang je een E-mail op het eerste E-mailadres van het aanmeldformulier.  Deze mail bevat een link waarmee je je gebruikersnaam en wachtwoord kan instellen.  Zodra dit gebeurd is kan je inloggen op het private gedeelte van de website. 

Ga naar www.hcintermol.be -> TWIZZIT

Geef je gebruikersnaam en wachtwoord (beide zijn hoofdlettergevoelig!) om in te loggen. 

Je kan nu de accounts van je kinderen toevoegen in de rubriek  ...Meer -> Gebruikt Twizzit als.
Meer details hierover kan je vinden onder Help -> Beheer de account van je kinderen