Door het succes van de nationale heren en dames-ploegen op het Europees kampioenschap en de Olympische Spelen wordt de hockeysport meer en meer bekend in de sportwereld. Door dit succes willen er meer en meer jongens en meisjes gaan hockeyen… Dit kan in Mol!

Er bestaat al jaren een hockeyclub in Mol die vooral bestaat uit jeugdploegen die in verschillende competities spelen. Maar het is niet enkel sport waar het bij Hockey Club Inter Mol om draait! Er zijn ook verschillende sociale activiteiten die worden georganiseerd voor zowel spelers als hun ouders. Zo is er de jaarlijkse openingsbarbecue, het maandelijkse hockeycafe, de poeperkesdag, ... En dit alles voor jong als oud.

Overtuigd? Of wil je eerst eens proberen?
En wil je vriendjes meenemen om samen te proberen?
Kom naar een training! (voor het overzicht klik hier, om te weten in welke categorie je speelt klik hier)
Je mag reeds beginnen trainen vanaf 4 jaar!

Wat heb ik nodig?

  • Goede sportschoenen met profiel. Op gewone gymschoenen ga je glijden op het kunstgras en dat is gevaarlijk.
  • Gewone sportkleding. In de winter een laagje extra om het niet koud te krijgen en een regenjack bij nat weer.
  • Een goede hockeystick! De club heeft een aantal oefensticks te leen, maar waarschijnlijk niet voldoende om alle kinderen te voorzien. Voor jullie eerste trainingen uiteraard wel.
  • Beenbeschermers en een gebitsbeschermer.

Onze clubtenue is beschikbaar bij Runners.  Zie sponsoring > Runners Mol.

Om nieuwe leden de kans te geven eerst eens te proberen alvorens zich definitief in te schrijven, kunnen jullie eerst een 3-tal trainingen volgen alvorens te beslissen. Zodra jullie beslissen om effectief lid te worden, moet je je aanmelden via 'Club -> Nieuw lid/ouder' op de home pagina.  Zodra wij je contactgegevens verwerkt hebben sturen we je een factuur voor de lidmaatschapsbijdrage.  De tarieven voor dit seizoen vind je hier.  Zodra we jullie lidgeld ontvangen hebben, wordt jullie aanvraag afgerond met een inschrijving bij de Belgische Hockeybond.

Je kan bij onze club ook betalen via de vrijetijdscheque (van Mol).  Indien je zo je lidgeld wenst te betalen of een stage neem je best even contact op met onze penningmeester Bram Stessens.  Dit kan via mail penningmeester@hcintermol.be